Marianne Kieft

Na diverse functies bij (inter)nationale bedrijven heb ik eind 2003 besloten het werknemerschap aan de wilgen te hangen en door te gaan als zelfstandig ondernemer. Met OSIC houden wij ons bezig met ontwikkeling en mobiliteit van mensen en organisaties via coaching, training en advies. En met Bureau voor Mediation met vormen van conflicthantering.

De rode draad in mijn carrière is altijd mensen geweest. Mediation is voor mij dan ook een logische stap. Mensen die vastlopen in een conflict, thuis of op het werk. Hen helpen met wederzijdse communicatie. Dat heeft geleid tot het volgen van door het MfN erkende opleidingen tot mediator en familiemediator en de oprichting van Bureau voor Mediation.

Het mooie van dit werk is dat je aan een toekomstgerichte oplossing werkt. Ondanks dat het er soms emotioneel, heftig of zelfs stormachtig aan toe kan gaan, begeleid ik mensen in hun een gezamenlijk gekozen perspectief.

Wilt u meer weten? Ik sta u graag te woord.

Pierre Emanuel

Een historie van 20 jaar in het (internationale) bedrijfsleven, gevolgd door inmiddels ruim 15 jaar zelfstandig ondernemerschap vanuit o.a. OSIC op het gebied van coaching, training en ontwikkeling van organisaties heeft nu een vervolg gekregen in de vorm van Mediation.

Mensen en hun onderlinge relaties, dat is wat mij steeds heeft beziggehouden in mijn professionele leven, en dat doet het nog steeds. Mediation is in mijn ogen dan ook een meer dan logische stap. Mensen een nieuw perspectief bieden, een nieuwe toekomst. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Al mijn eerder opgedane ervaringen in tal van organisaties en situaties neem ik mee in mijn vak van mediator. En omdat ik heilig geloof in kwaliteit en professionaliteit heb ik me eerst grondig geschoold middels het doorlopen van verschillende door de MfN erkende opleidingen, zoals gecertificeerd familiemediator.

Wilt u meer weten? Ik sta u graag te woord.