Partners

Afhankelijk van de situatie is het soms handig, en soms zelfs noodzakelijk of verplicht dat er externe specialisten en disciplines worden ingeschakeld. Zo is er altijd een advocaat nodig om zaken bij de Rechtbank in te dienen.

Om te voorkomen dat u zelf naar die partijen op zoek moet gaan, hebben wij die om ons heen verzameld. Ze maken deel uit van ons netwerk en aanbod, en hun professionaliteit en kwaliteit staat buiten kijf. Daar hebben wij ons van verzekerd.
In ons netwerk zitten ook collega-mediators. Vanwege hun specialisme of simpelweg omdat ze op een geografisch betere plaats voor u zitten.

Onze filosofie is dat u geen extra zorgen en onzekerheden kunt gebruiken, en u bovendien verzekerd moet zijn van absolute kwaliteit. Bureau voor Mediation biedt u dus een one-stop-shop zodat u verzekerd bent van een volledig en vlekkeloos traject.

FINANCIELE PLANNING

De Werk BV

De Werk BV, verzorgt compleet financieel advies, planning en bemiddeling voor particulieren en ondernemers. Jarenlange ervaring, scherpe analyses en inventieve oplossingen maakt De Werk BV zeer vakkundig. De Werk BV zet de persoonlijke situatie en wensen voorop, nu maar ook in de toekomst.
MEDIATORS NETWERK

Blue Sky Mediators

Blue Sky mediators is een (online) ondernemers-platform voor MfN-mediators. Zij ondersteunen mediators door middel van een eigen online systemen. Blue Sky Mediators is een exclusief platform en bestaat uitsluitend uit professionals op het gebied van conflictoplossing.
ADVOCATUUR

 

DenN advocaten

Betrokken, zonder poespas en tegen redelijke tarieven bieden de advocaten van DeN advocaten vanuit hun vestiging in Badhoevedorp kwalitatief hoogstaande juridische bijstand op het gebied van arbeidsrecht.

ALIMENTATIE DESKUNDIGEN

André Tolman

André Tolman is naast gecertificeerd NfM registermediator, coach en trainer, expert in alimentatie vraagstukken. Hij is financieel, fiscaal en juridisch zeer goed onderlegd en heeft mede door zijn (levens)ervaring inmiddels alle vragen en mogelijkheden omtrent alimentatie al een keer doorgerekend.
REGISTER ACCOUNTANCY

Dominique Kuijl

Dominique Kuijl is een zeer ervaren register accountant en mediator.

TELEFONISCH ADVIES

Relatiestress

Wij werken samen met dit landelijk initiatief middels een telefonische hulp- en advieslijn bij scheiding- en relatieproblemen.